Aromatherapie


met essentiële oliën van Young Living

Ik heb Young Living leren kennen omdat ik op zoek was naar een luchtverfrisser zonder chemische geur, maar ik heb ook altijd interesse gehad om op een natuurlijke manier mijn lichaam te versterken. Met het uitgebreide Young Living gamma kan het allebei!Eerste kennismaking 


Toen een collega vroeg of ik interesse had naar meer info over de starterskit van Young Living olietjes ben ik  gaan luisteren omdat ik gezien had dat er zo een mooie diffuser in het pakket zat.


In de starterskit zitten dan ook nog 12 flesjes olietjes dus afwisseling genoeg.

Al snel werd ik nieuwsgierig naar  wat je nog allemaal met die olietjes kan. 


Fenomenaal...


Ik heb me laten onderdompelen in de wondere wereld van etherische oliën en sta nog elke dag te kijken van de mogelijkheden die je hebt in het gebruik ervan. Ondertussen heb ik een 'low-tox levensstijl'  waarin ik gewone producten, die dikwijls vol zijn van chemische toevoegingen, vervangen heb door een 100% natuurlijke versie en wil ik mijn kennis en ervaringen graag met iedereen delen. 


Handig hulpmiddel om te weten waar jouw lichaam nood aan heeft is de kleine Itovi scanner of meer uitgebreid de Zyto Balance.

Meer info hierover in het gedeelte bodyscan


HET MEEST KRACHTIGE ONDERDEEL VAN ELKE PLANT.


Ze zijn afkomstig van het blad, de schors, de stengel, de bloem of de wortel en worden zorgvuldig gedestilleerd onder lage druk en temperatuur,

zodat alle bestandsdelen geëxtraheerd worden.


Maak een afspraak en kom te weten wat etherische oliën voor jou kunnen doen. Volledig vrijblijvend, er is op geen enkel moment een aankoopverplichting.

Waarom Young Living?


Young Living (YL) Essentiële Oliën behoren tot de meest pure en therapeutische oliën die te verkrijgen zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Young Living de enige olieleverancier ter wereld met boerderijen in eigen beheer, waar alles zeer streng verzorgd en zowel intern als extern gecontroleerd wordt.SEAD TO SEAL


Tijdens het hele proces van het plantenzaadje tot verzegeld flesje worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt, de gewassen worden niet genetisch gemanipuleerd en er wordt niets aan  toegevoegd.

EERSTE DESTILLATIE


Door enkel de olie uit eerste destillatie te gebruiken, met dus ook de meest waardevolle grondstoffen, overtreft Young Living de kwaliteitsnormen van de branche om er voor te zorgen dat elke druppel etherische olie het optimale niveau qua heilzaamheid behaalt.

ONTDEK DE WEBSITE


onafhankelijk distributeur

Lid nummer 10097309